Bjelopoljac uhapšen u Podgorici, u kolima prevozio skoro devet kilograma marihuane
Foto: Uprava policije Crne Gore

Bjelopoljac uhapšen u Podgorici, u kolima prevozio skoro devet kilograma marihuane

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje na otkrivanju i suzbijanju zloupotrebe narkotika, pronašli i oduzeli skoro devet kilograma marihuane i lišili slobode jednu osobu.

“Naime, pripadnci Jedinice za borbu protiv droga su u Bulevaru Vilija Branta kontrolisali vozilo marke „Opel Astra“ bjelopoljskih registarskih oznaka kojim je upravljao V.O. (37) iz Bijelog Polja, a u kojem se nalazilo još jedno lice“, saopšteno je iz UP-a.

Policija je kako se dodaje u saopštenju u vozilu pronašla i oduzela osam pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamno zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko 8,8 kilograma.

“O događaju je obaviješten državni tužilc u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se V.O. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, zaključuje se u saopštenju UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.