Performans DPS-a Cetinje povodom inauguracije Milatovića; Huter: On Cetinja nije ni dostojan
Foto: Twitter

Performans DPS-a Cetinje povodom inauguracije Milatovića; Huter: On Cetinja nije ni dostojan

Današnjim performansom, DPS-a Cetinja i naš Savjet mladih DPS-a poslali su jasnu poruku – odgovor na pokušaj ponižavanja naše dične Prijestonice inauguracijom novog predsjednika države van Cetinja, napisao je na Twitteru potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković.

U Podgorici je danas inaugurisan novi predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

Huter: Urušavanjem tradicije Milatović želi poniziti Cetinje, to mu nećemo dozvoliti

Poštovane građanke i građani Crne Gore, kao što znate u toku je čin inauguracije novoizabranog predśednika gospodina Milatovića. I to ne kako bi trebalo u zgradi Vladinog doma na Cetinju, već u zgradi Skupštine Crne Gore u Podgorici, saopštio je Oskar Huter, kandidat na poslaničkoj listi “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković”.

Prema njegovim riječima, dobro mi znamo što o Cetinju i o Crnogorcima misli Jakov Milatović.

“Urušavanjem tradicije želi uniziti, poniziti ovaj grad i marginalizovati ovaj grad. To mu nećemo dozvoliti. On Cetinja nije ni dostojan”, zaključio je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.