Opština Bar uplatila sredstva za eksproprijaciju: Stvoreni uslovi za relizaciju projekta na Maljeviku

Opština Bar uplatila sredstva za eksproprijaciju: Stvoreni uslovi za relizaciju projekta na Maljeviku

Opština Bar uplatila je sredstva neophodna za eksproprijaciju zemljišta na Maljeviku u Sutomoru čime je ispunila sve svoje predviđene obaveze na ovom projektu.

“Nakon prethodne realizacije dijela obaveza tokom 2021. godine, ovim su stvoreni svi preduslovi da se krene sa jednom od najvećih investicija u oblasti razvoja turizma na teritoriji opštine Bar. To je naročito važno za razvoj spičanskog kraja i politiku ravnomjernog razvoja svih djelova grada, kao prioriteta lokalne uprave”, saopšteno je iz Opštine Bar.

Sredstva su uplaćena na osnovu Odluke Ministarstva finansija o utvrđivanju javnog interesa za eksproprijaciju nepokretnosti na KO Sutomore- na lokaciji Maljevik u cilju izgradnje saobraćajnice sa pratećom infrastrukturom koja je predviđena, a koja je preduslov za otpočinjanje realizacije izgradnje turističkog kompleksa na Maljeviku.

“Uvjereni smo da će ovaj prioriteti projekat ubrzo potvrditi svoj kvalitet, i zajedno sa svim drugim razvojnim investicijama u oblasti turizma na teritoriji Bara koje su vrijedne preko 200 miliona eura, pružiti novi zamah razvoju naše opštine”, zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.