Kovač: Nisam pregovarao i neću biti na izbornoj listi Demokrata i GP URA
Marko Kovač, Foto: Vlada Crne Gore

Kovač: Nisam pregovarao i neću biti na izbornoj listi Demokrata i GP URA

Ministar pravde Marko Kovač rekao je da nije pregovarao da bude na izbornoj listi Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA za vanredne parlamentarne izbore 11. juna

"Niti sam pregovarao niti ću biti na izbornoj listi," rekao je on "Vijestima".

On nije odgovorio na pitanje da li je napustio Socijalističku narodnu partiju (SNP) ispred koje je izabran u Vladu.

Da Kovač i Miomir Vojinović pregovaraju da budu na izbornoj listi Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA, "Vijestima" je prethodno tvrdilo više izvora iz te koalicije.

Kovač i Vojinović koji je ministar prosvjete ranije danas su napustili Socijalističku narodnu partiju (SNP), potvrđeno je ranije "Vijestima".

SNP su napustili i predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović i nosilac liste SNP na lokalnim izborima u Podgorici u oktobru prošle godine Nebojša Vuksanović.

Demokratska Crna Gora i Građanski pokret URA zajedno će izaći na vanredne parlamentarne izbore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.