Vučić: Izbori najkasnije u septembru
Aleksandar Vučić

Vučić: Izbori najkasnije u septembru

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se u Srbiji održati izbori u septembru najkasnije, a da će i o tome obavijestiti građane 26. maja na, kako kaže, velikom skupu koji će organizovati Srpska napredna stranka.

Vučić je, nakon prikaza predatog naoružanja u Smederevu, odgovarajući na pitanja novinara u vezi zahtjeva opozicije da ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić podnese ostavku nakon dvije tragedije koje su desile u Srbiji početkom maja, kazao da im ne pada na pamet da smijene Gašića jer svoj posao radi odlično, ali da opoziciji "mogu da izađu u susret još više" i to tako što će smijeniti cijelu Vladu, piše Kosovonline.

"Nije problem ako ste za izbore, 26. maja obavještavam narod, idemo na izbore. To znači da idemo na izbore najkasnije u septembru. Samo nećete vi da birate koji izbori jer ovo nije fontana želja i država nije igračka, a za sve ostalo ako hoćete da razgovarate i o rijalitijima i REM, svemu drugom, spremni smo", rekao je Vučić obraćajući se opozicionim liderima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.