Milović: Pokret Evropa sad će imati 35 odsto podrške na parlamentarnim izborima
Andrej Milović

Milović: Pokret Evropa sad će imati 35 odsto podrške na parlamentarnim izborima

Glavni odbor (GO) je dao odobrenje predsjedniku partije Milojku Spajiću da može pregovarati sa građanskim listama koje su podržale gospodina Milatovića u prvom krugu. Nijesmo zainteresovani za predizborne koalicije sa bilo kojim subjektom, kazao je Andrej Milović gostujući u emisji Kontakt RTV Nikšić.

“Velika je potražnja za Pokretom Evropa sad, svrstavaju nas u neki blok ili koaliciju ili centar, a mislim da je to samo pokušaj da se neko spasi. Zato sam i zagovornik samostalnog nastupa Pokreta Evropa sad, sa građanskim listama, jer zašto bismo mi nosili hipoteku partijskog zapošljavanja, katastrofalnog kadriranja po državnim kompanijma, pregovaranja sa DPS-om i SDP-om? Zašto bi Pokret Evropa sad nosio to breme? Neka svako izađe pred građane i odmjeri snage. Mi smo po istraživanjima odavno prešli 30 odsto, a ja očekujem preko 35 odsto podrške na parlamentarnim izborima. Građani su vidjeli da imaju za koga da glasaju i da se naš Pokret temelji na programu Evropa sad, ekonomskim reformama. Bićemo dominantan faktor u budućoj vlasti“, poručio je Milović.

Milović ističe da će imati još jednu sjednicu GO i očekuje da će 15. ili 16. maja predati listu za parlamentarne izbore. Poručuje da su parlamentarni izborni neophodni.

“Da bi imali stabilne institucije moramo imati stabilnu Vladu. Za stabilnu Vladu potrebna je stabilna većina u parlamentu, a za to su neophodni parlamentarni izbori”, zaključio je Milović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.