Šehović: Proglasiti dane žalosti u Crnoj Gori
Damir Šehović, Foto: Socijaldemokrate

Šehović: Proglasiti dane žalosti u Crnoj Gori

Nijemi pred nasiljem i smrtima koje su se u posljednjih nekoliko dana izdešavale, te svjesni da je za ovo momenat da pokažemo istinsku podršku jedni drugima, tražimo od Vlade Crne Gore da se u Crnoj Gori proglase dani žalosti zbog tragičnih dešavanja u Srbiji, saopštio je danas predsjednik Socijaldemokrata Damir Šehović.

“Cijenimo da bi to bio kako gest solidarnosti u ovim teškim vremenima, tako i opomena za buduća vremena u kojima ćemo, nadam se, svi zajedno imati više mudrosti i snage da zajedno kreiramo zdravu društvenu atmosferu koja nam je tako nasušno potrebna“, naveo je Šehović. 

Ovo je poručuje momenat koji zahtijeva okretanje novog lista.

Novu društvenu dinamiku čitavog regiona, inovirani pristup problemima mladih i politiku zajedništva. Upitao je kad ćemo ako ne sad? 

“U ime Socijaldemokrata Crna Gore još jednom izražavam najdublje saučešće porodicama tragično stradalih i svim građanima Srbije, uvjeren da će Crna Gora biti istinska podrška našim susjedima, ali i da će i sama, zajedno sa svim našim susjedima, najzad naučiti neke od, nazalost, najtežih lekcija“, zaključuje se u saopštenju SD-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.