Bečić: Danas se prisjećamo nevinih žrtava ratova i sukoba
Aleksa Bečić

Bečić: Danas se prisjećamo nevinih žrtava ratova i sukoba

Na ovaj dan obilježavamo tragediju koja je zadesila nevine živote Murina tokom NATO bombardovanja. Teško je prihvatiti da su među žrtvama bila i djeca, koja su svoj život izgubila prije nego su imala priliku da ga iskuse u punom sjaju. Neka nam sjećanje na njihovu nevinost bude podsjetnik na važnost mira i dijaloga, saopštio ke predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

On je poručio, kako ne smijemo zaboraviti Oliveru, Juliju, Milku, Miroslava, Manojla i Vukića.

“Neka njihova hrabrost i dostojanstvo u teškim trenucima ostane kao primjer svima da se ne smijemo predati strahu i nasilju. Neka ih naša sjećanja vječno čuvaju“, poručio je Bečić.

Kako je instakao, naša obaveza je da učimo iz prošlosti kako bismo gradili bolju budućnost.

“Moramo raditi na izgradnji kulture mira i tolerancije kako bismo zajedno gradili bolji svijet“, kazao je Bečić.

Danas se, dodaje prisjećamo svih nevinih žrtava ratova i sukoba.

“Neka njihova žrtva nikada ne bude zaboravljena i neka nas inspiriše da radimo zajedno na izgradnji svijeta bez ratova, nasilja i patnje. Neka nam ovaj dan bude podsjetnik na to da jedino zajedničkim snagama možemo izgraditi mir i prosperitet za sve ljude Crne Gore“, zaključio je predsjednik Demokratske Crne Gore.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.