"Predsjedništvo uz Spajića i Milatovića, nema podjela"

Predsjedništvo Pokreta "Evropa sad" saopštilo je da u potpunosti stoji uz Milojka Spajića i Jakova Milatovića koji su, kako navode, personifikacija i autori programa "Evropa sad" u 42. Vladi Crne Gore. Demantuju i odbacuju informacije o navodnim podjelama u Pokretu.

Iz Predsjedništva Pokreta ističu da je program "Evropa sad" korijen nastanka te političke organizacije, koja je, navode,  posvećena misiji bogatije i pravednije Crne Gore

Taj stav, dodaju, potvrđen je i nedavno održanoj sjednici Predsjedništva.

"Stoga, demantujemo i odbacujemo sve konstrukcije i poluistine o navodnim podjelama u Predsjedništvu koje su objavljene ili će se objaviti u javnosti, a nisu zvanično potvrđene iz naših organa.Takođe, smatramo da ovolika pažnja, te razne zloupotrebe političke konkurencije, govore koliko je Pokret Evropa sad! postao legitimna meta i cilj raznih centara da se jedna vanparlamentarna stranka koja je dala odlučujući i istorijski doprinos u smjeni bivšeg režima, što prije marginalizuje", navodi se u saopštenju Predsjedništva.

Poručuju da će biti odgovorni prema građanima.

"Građani su nam povjerenjem dali i obavezu da čuvamo jedinstvo i isporučimo rezultate koje smo javno obećali", zaključuje se. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.