Spremni da odgovore zadacima
Foto: UGC

Spremni da odgovore zadacima

„Lavovi“ su oko 15 sati doputovali u Prištinu, gdje sjutra veče protiv Kosova igraju meč koji bi mogao da bude odlučujući u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo koje se u januaru naredne godine održava u Njemačkoj.

U dobrom raspoloženju i svjesni da im pripada uloga favorita, izabranici selektora Vlada Šole dočekuju okršaj protiv selekcije koju su u oktobru prošle godine savladali (29:20) u Podgorici, a koja je bez bodova nakon četiri odigrana meča.

U sastavu neće biti tri igrača iz startne postave – uz duže povrijeđenog pivota Nemanju Grbovića i lijevo krilo Miloša Vujovića koji odrađuje meč suspenzije zbog crvenog kartona u duelu protiv Slovenije u Podgorici, u Prištini neće igrati ni Božo Anđelić.

Srednji bek kuvajtskog Al Kuraina ima problem sa vizom, zbog čega još nije ni doputovao u Crnu Goru. Iako je u svakodnevnoj komunikaciji sa selektorom Šolom, još je neizvjesno da li će biti u prilici da se priključi saigračima iz nacionalnog tima i bude u protokolu i za nedjeljni okršaj protiv Bosne i Hercegovine pred našim navijačima.

- Sve zavisi od nas i sa tom idejom smo došli da u neku ruku završimo posao koji smo započeli u oktobru prošle godine. Momci se osjećaju odlično, fali nam Miloš Vujović zbog suspenzije. Očekujem dobar otpor i biće zanimljiva utakmica - kazao je Miloš Božović.

Izvor Pobjeda

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.