Bogdanović: Takve kao Milović, Cetinje je oduvijek znalo prezrijeti
Aleksandar Bogdanović, Foto: DPS

Bogdanović: Takve kao Milović, Cetinje je oduvijek znalo prezrijeti

Izvjesni funkcioner Evrope sad Andrej Milović, kojeg je javnost prvi put upoznala kao oduševljenog Putinovog fana na dočeku u Beogradu, u svrhu rasplamsavanja mržnje prema Cetinju počeo je i da koristi terminologiju kakvu, zlostavljajući Ukrajinu, već duže upotrebljava njegov uzor, saopštio je Aleksandar Bogdanović, generalni sekretar DPS Crne Gore.

“Ne želimo ni da pretpostavljamo šta Milović podrazumijeva pod dekontaminacijom, ali znamo da se on ništa pitati neće povodom Cetinja. Jer, takve kao on Cetinje je oduvijek najbolje znalo - prezrijeti. Pametniji je Milović i kad se po okruženju pojavljuje kako bi dotrčao da dočeka Putina, nego kad počne da govori bilo što o Crnoj Gori“, ističe Bogdanović.

Ovakva izjava bila bi poručuje skandalozna, ali u nekim drugim vremenima.

“No u ovim, u kojima su prijetnje i govor mržnje postali dio svakodnevice, a karikaturalne pojave uobičajene na političkoj sceni, sve je za očekivati i više nas ništa ne iznenađuje“, zaključuje Bogdanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.