SD: Kao što Crna Gora ne postoji bez Cetinja, tako ni Cetinje ne postoji bez Cetinjanki i Cetinjana
Socijaldemokrate

SD: Kao što Crna Gora ne postoji bez Cetinja, tako ni Cetinje ne postoji bez Cetinjanki i Cetinjana

Nije prošlo dugo vremena, a funkcioner Pokreta Evropa sad, Andrej Milović, po ugledu na svoje koalicione partnere, udario je na Cetinje i njegove stanovnike, saopšteno je danas iz Socijaldemokrata.

Milović bi kako poručuje, valjda po receptu Dritana Abazovića i Filipa Adžića, a u sprezi sa Petrom Kneževićem i kriminalnim grupama “na telefonu”, Cetinje dekontaminirao.

”Smatrajući, valjda, da Cetinjanke i Cetinjani čije su porodice stvarale ovaj grad i ovu državu, kontaminiraju Prijestonicu. Andreju Miloviću, njegovom šefu Jakovu Milatoviću, kao i svim onima koji misle da Cetinje mogu “dekontaminirati” i očistiti od patriotizma i ljubavi prema Crnoj Gori poručujemo samo jedno - grdno ste se prevarili. Preguralo je ovo Cetinje i teže trenutke i ljuće neprijatelje od vas takvih kakvi ste, pa ćete i vi, pognute glave, napustiti ovaj grad svaki put kad pokušate da ga “dekontaminirate”. Ne pomažu ni suzavci, ni šok bombe, ni gumeni meci, to ste valjda shvatili 5. septembra 2021. godine”, kategoričnis u iz SD-a.

Jedna stvar se dodaju Miloviću omakla i za to je u pravu - Crna Gora bez Cetinja ne postoji.

”Ali Milović i svi njemu slični moraju znati - kao što Crna Gora ne postoji bez Cetinja, tako ni Cetinje ne postoji bez Cetinjanki i Cetinjana!”, zaključuje se u saopštenju SD-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.