Ivanović vodio Zvezdu do pobjede u Ljubljani
Foto: ABA liga

Ivanović vodio Zvezdu do pobjede u Ljubljani

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su večeras u gostima Cedevita Olimpiju sa 84:70 , u zaostalom meču trećeg kola regionalne ABA lige.

Zvezda je završila ligaški dio na drugom mjestu sa 22 pobjede i tri poraza, i u četvrtfinalu plej-ofa će igrati protiv Zadra.

Zvezdu je do pobjede predvodio Nikola Ivanović sa 29 poena (rekord karijere u ABA ligi), a dvocifreni kod crveno-bijelih bili su i Ognjen Dobrić i Filip Petrušev sa po 12 i Luka Mitrović sa 10 poena.

Kod Cedevita Olimpije najefikasniji su bili Amar Alibegović sa 12 i Karlo Matković i Zoran Dragić sa po 10 poena.

Cedevita Olimpija je završila na četvrtom mjestu sa 17 pobjeda i devet poraza, i u četvrtfinalu će igrati protiv FMP-a.

I Crvena zvezda i Cedevita Olimpja su obezbijedili prednost domaćeg terena u četvrtfinalnoj seriji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.