Forum mladih URA uručio donaciju Narodnoj kuhinji u Danilovgradu
Foto: Građanski pokret URA

Forum mladih URA uručio donaciju Narodnoj kuhinji u Danilovgradu

Forum mladih Građanskog pokreta URA uručio je juče simboličnu donaciju u vidu prehrambenih proizvoda Narodnoj kuhinji u Danilovgradu koja u tom gradu posluje pod okriljem lokalne organizacije Crvenog krsta.

U razgovoru sa sekretarom Rankom Saveljićem predstavnici Foruma mladih istakli su važnost društvene odgovornosti svih subjekata kako na lokalnom tako i na državnom nivou.

Saveljić je istakao da broj korisnika Narodne kuhinje raste iz godinu u godinu i da sa izuzetnim naporima rukovodstvo i osoblje organizacije Crvenog krsta u Danilovgradu uspijeva da odgovori u humanoj misiji koju vode za građane. Kazao je i da su im u toj misiji partneri društveno odgovorna preduzeća, građani, pojedinci, Opština... 

Ukazano je i da bi u cilju bolje organizacije jako korisna bila i bolja komunikacija ili umrežavanje svih subjekata, organizacija i istitucija koje se bave sličnom misijom kako bi se razmijenila iskustva, unaprijedili servisi...

Iz Foruma mladih Građanskog pokreta URA poručuju da će i u narednom periodu pokretati ovakve inicijative, podsticati društvenu odgovornost te istrajavati na politikama koje će značiti bolji standard građana kako bi potreba za ovakvim vidom servisa za građane bila sve manja.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.