Đoković: Osjećao sam se tromo, sporo, ispod nivoa
Novaka Đokovića

Đoković: Osjećao sam se tromo, sporo, ispod nivoa

Prioriet je Rolan Garos, ali nastupi u Monte Karlu i Banjaluci moraju da zabrinu najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića. Na Mastersu u Kneževini eliminisan je u trećem kolu, dok je na Srpska openu izgubio drugi meč na turniru od zemljaka Dušana Lajovića.

 Dušan je fantastična osoba. U Dejvis kupu smo igrali mnogo puta zajedno. Drago mi je zbog njega. Igrao je dobro, zaslužio je pobjedu. Igrao je dobro, solidno. Bio sam mnogo nivoa ispod željenog. Sta da radim, to je sport. Trudio sam se, nije išlo. Osjećao sam se tromo, sporo, ispod nivoa - rekao je Đoković posle meča. - U nekim trenucima je odigrao agresivnije. To je možda ta promjena kod njega. Čitav život igra dobro na šljaci. Mentalno je ostao čvrst i to je taj napredak - dodao je Đoković.

Novak je iskoristio samo jednu od 16 brejk lopti i to je pokazatelj da je daleko od prave forme na šljaci.

Splet okolnosti, trenutno stanje moje je daleko od nivoa. Igrao sam pasivno, dosta sam griješio i to je rezultiralo porazom - rekao je najbolji teniser sveta.

Vjeruje Novak da će biti spreman za Rolan Garos.

Za Rolan Garos se nadam da ću da zaigram najbolji tenis. Tamo je podloga drugačija nego ovdje i Monte Karlu. Nadam se da će tada biti bolje - poručio je Đoković.

Naredne nedjelje igra se Masters u Madridu, ali nastup najboljeg tenisera svijeta je u magli.

 Utisci su jaki, da se malo slegne, pa ću da razmišljam šta je naredni korak - zaključio je Đoković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.