Saopštenje KK Budućnost: Neka navijači korektnim navijanjem daju vjetar u leđa protiv Partizana

Saopštenje KK Budućnost: Neka navijači korektnim navijanjem daju vjetar u leđa protiv Partizana

Košarkaški klub Budućnost Voli se obratio navijačima pred duel sa Partizanom koji se igra sjutra u “Morači”.

Odgođeni meč 22. kola Admiralbet ABA lige počinje u 19 sati.

“Budućnost Voli obavještava javnost da će kapije Sportskog centra “Morača”, za utakmicu sa Partizan Mozzart Bet-om, koja počinje u petak u 19:00h, biti otvorene od 17 časova. Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbjegle gužve na ulazima zbog detaljnih provjera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike.

Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sjedišta zbog izbjegavanja gužvi na sektorima.

Budućnost Voli poziva sve navijače, koji nas vjerno bodre, da u meču sa Partizanom ne bude vrijeđanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. ABA liga strogo zabranjuje vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj i polnoj osnovi i zbog kršenja pravila će uslijediti pražnjenje dijela tribina ili cijele sale. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vjetar u leđa našim igračima i ekipi”, navodi se u saopštenju “plavih”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.