Mijović: Daćemo sve od sebe protiv Partizana, iako za nas meč nema rezultatski značaj
Petar Mijović

Mijović: Daćemo sve od sebe protiv Partizana, iako za nas meč nema rezultatski značaj

Jako turbulentan period je ostao iza ekipe Budućnost Volija. Ulm je slavio u prvoj rundi TOP 16 faze Evrokupa, uslijedio je poraz od Borca iz Čačka, Vladimira Jovanovića je na mjestu šefa stručnog štaba zamijenio Petar Mijović. Dodatni problem je činjenica da se sve dešava u samoj završnici sezone.

Mijović je na klupi Budućnost Volija, na koju se vraća poslije male pauze, debitovati protiv Partizana 21. aprila. Ovaj duel nema rezultatski značaj za šampiona Crne Gore koji će u četvrtfinalu plej-ofa igrati protiv Mege, ali ima za Partizan koji želi da stavi pečat na pol poziciju pred nokaut fazu ABA lige.

„Odradili smo nekoliko zajedničkih treninga i prvi utisci su zaista pozitivni. Upoznali smo se, a raduje me voljni momenat i entuzijazam koji je prisutan kod igrača uprkos bolnim porazima od Ulma i Borca iz Čačka. Očekuju nas jako zahtjevne utakmice i izuzetno teški rivali. Prvi rival nam je Partizan, a iluzorno je trošiti riječi o kvalitetu ekipe koja je izborila plasman u TOP 8 fazu Evrolige. U ovom momentu mogu da obećam da ćemo se u svakom meču do kraja sezone boriti za pobjedu, bez obzira ne ime rivala sa druge strane parketa”, istakao je Mijović.

Stručni štab se neće mijenjati.

„Stručni štab ostaje isti, kolega Vlada Jovanović je izuzetno posvećeno i odgovorno radio svoj posao, ekipa je odlično radila i trenirala, ali je ostao disbalans između rada i onoga što je ekipa prikazivala na parketu. Ja zaista ne mogu da pričam o tome, niti mogu da procijenim šta su bili uzroci oscilacija. Utakmica protiv Partizana nema takmičarski značaj za nas. Igramo protiv ekipe, koju su najbolji timovi Evrope nastojali da izbjegnu u četvrtfinalu. Daćemo sve od sebe, nastojaćemo da napravimo dobru uvertiru za ostvarenje ciljeva koje sam zacrtao, a to su plasman u polufinale plej-ofa ABA lige, osvajanje titule u Crnoj Gori i povratak navijača na tribine”, zaključio je Mijović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.