Božović priveden kod istražnog sudije
Foto: Dan

Božović priveden kod istražnog sudije

Predsjednik Opštine Budva Milo Božović danas je priveden kod istražnog sudije podgoričkog Višeg suda koji će se izjasniti o predlogu za određenje istražnog pritvora.

Božović je sinoć negirao sve navode tužilaštva. Njegov advokat Miroje Jovanović smatra da je ovo iz političkog motiva.

Državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić saopštio je da je po nalogu državnog tužioca upućenog u Specijalno državno tužilastvo, Specijalno policijsko odjeljenje lišilo slobode predsjednika opštine Budva Mila Božovića jer postoje osnovi sumnje da je učinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i tri krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Prethodno je policija pretresala njegove stanove i druge prostorije koje koristi. Lice lišeno slobode će biti sprovedeno državnom tužiocu radi saslušanja kao osumnjičeni, u zakonskom roku", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.