Saobraćajna nezgoda na putu Podgorica - Cetinje, dvije osobe povrijeđene
Foto: CG patrole

Saobraćajna nezgoda na putu Podgorica - Cetinje, dvije osobe povrijeđene

Dvije osobe povrijeđene su u sudaru dva putnička vozila koja se danas oko 16 sati dogodio na putu Cetinje – Podgorica kod tunela Mekavac, prenosi Radio Cetinje.

U Tojoti registarskih oznaka CT AZ 161 kojom je upravljao P.Đ. iz Cetinja nalazile su se dvije osobe, a u Folksvagenu kedi registarskih oznaka PG FV 224, kojim je upravljao B.G.(59) iz Podgorice tri osobe. Na licu mjesta nalaze se pripadnici Službe zaštite i spašavanja Prijestonice Cetinje koji su odmah pritekli u pomoć i pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje.

Radio Cetinje saznaje da je povrijeđen suvozač iz Tojote P.M.(31) iz Cetinja, drugi povrijeđeni je suvozač iz Folksvagena L.H.

Povrijeđeni će radi daljih pretraga biti upućeni u Klinički centar Crne Gore.

Uviđaj je u toku, uzrok sudara se utvrđuje. Saobraćaj se odvija jednom trakom naizmjenično.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.