Đoković uspješno počeo sezonu na šljaci

Đoković uspješno počeo sezonu na šljaci

Sezonu na šljaci Novak Đoković započeo je uspješno - u meču drugog kola Mastersa u Monte Karlu najbolji teniser svijeta savladao je kvalifikanta Ivana Gahova iz Rusije sa 7:6, 6:2 za sat i 48 minuta, i izborio plasman u treće kolo.

Uhvatio je Novak dobar zalet, iako se u prvom setu mučio sa teniserom iz Rusije, 198. na ATP  listi, ali ga je nadjačao u taj-brejku, da bi u drugom podigao nivo igre i ostvario prvu pobjedu na najsporijoj u ovoj sezoni. Rival Đokoviću u trećem kolu biće u četvrtak bolji iz italijanskog okršaja Lorenco Museti - Luka Nardi. Museti je nadigrao Miomira Kecmanovića sa 7:6, 6:0, dok je Nardi bio bolji od domaćeg igrača Vačlentina Vacerota sa dva puta po 7:5. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.