Jedna osoba ranjena na sjeveru Kosova, policija saopštila da nema ništa sa tim
Ilustracija

Jedna osoba ranjena na sjeveru Kosova, policija saopštila da nema ništa sa tim

Kosovska policija saopštila je da je na Sjeveru Kosova ranjena jedna osoba iz vatrenog oružja.

I dok poručuju da je povrijeđeni van životne opasnosti, te da im za sada okolnosti slučaja nisu poznate, ujedno demantuju nezvanične navode da njihovi službenici imaju bilo šta sa tim.

Iz Kosovske policije potvrdili su za KoSSev da su sinoć malo prije ponoći informisani o tome da je jedna osoba ranjena na Sjeveru Kosova.

Naglašavaju da su potom preduzeli “hitne policijske akcije“ i da su poslali patrolu u KBC Kosovska Mitrovica.

“Tamo smo dobili informaciju da je na liječenju jedna osoba za koju se sumnja da je ranjena u grudi iz vatrenog oružja, ali za sada nisu poznate okolnosti i uzroci povrede“, naveli su iz policije, dodajući da sprovode “intenzivne istrage“ s ciljem rasvetljavanja slučaja.

Neposredno prije što su iz Kosovske policije odgovorili na upit KoSSev portala, na društvenim mrežama pojavili su se navodi da je došlo do pucnjave kod Bistričkog mosta, gdje se nalazi punkt specijalnih jedinica, kao i da je ranjen Srbin M. J.

Iz KP, međutim, naglašavaju da njihovi službenici nisu bili “uključena ni u jedan slučaj razmene ili pucanja iz vatrenog oružja protiv bilo koje grupe ili osobe“.

“Otuda povodom pisanja, odnosno pitanja koja su Kosovskoj policiji upućivali pojedini srpski mediji, da li je Kosovska policija umiješana, ili u vidu pitanja da li je umiješana u pucnjavu i ranjavanje osobe na Bistričkom mostu u opštini Leposavić, obavještavamo vas i istovremeno ponavljamo da Kosovska policija nije bila uključena ni u jedan slučaj razmjene ili pucanja iz vatrenog oružja, ni na jednoj lokaciji na Sjeveru Kosova, uključujući označenu lokaciju“, stoji u saopštenju Kosovske policije.

Sa druge strane, poručuju da su posvećeni i da rade na tome da se što prije istraži i rasvijetli slučaj u vezi sa povređenim koji se nalazi na liječenju u KBC-u.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.