DPS Nikšić: Samo su okupatori i mrzitelji svega crnogorskog palili i rušili kuće onima koji su stajali na braniku domovine
Demokratska partija socijalista

DPS Nikšić: Samo su okupatori i mrzitelji svega crnogorskog palili i rušili kuće onima koji su stajali na braniku domovine

Oni koji suštinski žele da sruše državu Crnu Goru, svoju destruktivnost pokazuju i kroz svoje besramne namjere sprovođenja pravnog nasilja, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Nikšiću.

Podsjetili su da u domaćinskoj državi kakva je Crna Gora, samo su okupatori i mrzitelji svega crnogorskog palili i rušili kuće onima koji su uvijek stajali na braniku svoje domovine.

"Svaki časni i dostojanstveni građanin našeg grada, bez obzira na svoju političku pripadnost, odbiće da stane u odbranu pravnog i političkog nasilja kakvo sprovodi davno smijenjeni premijer Dritan Abazović. Pozivamo smijenjenog premijera i ministarku iz Vlade koja više nema nikakav legitimitet, da prestanu da degradiraju državne funkcije koje su im dopale, te da prestanu da direktno učestvuju u ovakvom nezapamćeno sramotnom činjenju. U krajnjem, da imaju stida, poručili bismo im da se stide!", zaključili su iz DPS-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.