Novak Đoković ponovo broj jedan
Novak Đoković

Novak Đoković ponovo broj jedan

Nakon kraće pauze, Novak Đoković se ponovo vratio na čelo ATP liste. Uprkost činjenici da nije igrao na američkoj mini turneji, srpski teniser je uspio da se vrati na čelo karavana, jer Karlos Alkaras nije odbranio titulu u Majamiju. Mladi Španac je zaustavljen u polufinalu od Italijana Janika Sinera, koji je juče u finalu poražen od Danila Medvedeva.

Na najnovijoj ATP listi, Đoković ima 7.160 poena, što je za 380 poena više od Alkarasa. Treće mjesto je zadržao Stefanos Cicipas sa 5.770 poena, dok je Medvedev napredovao za jednu poziciju, sa pete je skočio na četvrtu i ima 5.150 poena.

Borba za prvo mjesto nastaviće se već 8. aprila, turnirom u Monte Karlu gdje je nastupiti i Đoković i Alkaras.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.