Medija centar DPS: Obavijestili smo OEBS i ODIHR da Vijesti brutalno krše izbornu ćutnju

Medija centar DPS: Obavijestili smo OEBS i ODIHR da Vijesti brutalno krše izbornu ćutnju

DPS je upoznala međunarodne organizacije, OEBS i ODIHR sa današnjim bezobzirnim kršenjem izborne tišine od strane medijskog koncerna Vijesti, saopštio je Medijski centar te partije.

“Poznato je da uredništvo Vijesti, ne skriva svoj navijački odnos prema jednom kandidatu i da su sve kapacitete podredili njegovoj pobjedi. Nemamo sa tim nikakav problem, razumijemo to kao logičan nastavak njihovog angažmana kada su 2016. za 500.000 eura, pristiglih iz Rusije isto tako dinamično favorizovali Demokratski front, o čemu je svjedočio funkcioner ovog političkog subjekta”, naglasili su iz DPS.

Podsjećaju taj medij na zakonsku obavezu.

“Možda ćemo u budućnosti saznati detalje vezane za najnoviji angažman, ali u međuvremenu podsjećamo i koncern Vijesti i njegove vlasnike na zakonsku obavezu da poštuju izbornu tišinu, i da se bar dva dana uzdrže od propagande”, zaključuju iz Medijskog centra DPS.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.