Muminović: Milo Đukanović – lider i ponos svih onih koji žive van i unutar Crne Gore
Haris Muminović

Muminović: Milo Đukanović – lider i ponos svih onih koji žive van i unutar Crne Gore

Prof. dr Haris Muminović u susret nedjeljnim predsjedničkim izborima, iskazao je svoju maksimalnu podršku kandidatu DPS-a aktuelnom predsjedniku Milu Đukanoviću, za kojeg kaže da je oduvijek bio lider i ponos za sve koji žive van Crne Gore ali i za sve one koji su u Crnoj Gori.

“Prevashodno svemu tome što uvijek Crna Gora i crnogorski narod je u našim mislima i našoj duši i svemu tome zajedno preživljamo sva zbivanja koja su se dešavala i još uvijek se dešavaju. Shodno tome, moja podrška i moja poruka je da se nastavi put i borba ka evropskoj Crnoj Gori i da stanemo na kraj svemu ovome što se dešava od 30. avgusta 2020. godine upravo za dobrobit svih nas, a naravno i za buduće generacije koje nastaju i koje zapravo dolaze u situaciju da se sudaraju sa svim ovim problemima koje već mi preživljavamo”, poručio je Muminović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.