Medija centar DPS: Zaustavićemo propadanje Crne Gore i krenuti putem dinamičnog razvoja ekonomije
Demokratska partija socijalista

Medija centar DPS: Zaustavićemo propadanje Crne Gore i krenuti putem dinamičnog razvoja ekonomije

Do 2020. godine ekonomija Crne Gore je bila na dobrom putu. Stabilni, niski i predvidivi porezi, činili su našu zemlju idealnom destinacijom za investicije, saopšteno je danas iz Medija centra Demokratske partije socijalista.

A onda su se, kako naglašavaju prije dvije i po godine stvari drastično promijenile.

"Zbog posljednje dvije vlade, Crnu Goru napuštaju investitori, gase se biznisi, javne finansije su pred kolapsom. Iracionalno povećanje poreza, nezaustavljiva inflacija, politička i ekonomska nestabilnost, sve to nanijelo je štetu našoj ekonomiji, kao nikada prije. 19.640 kompanija i preduzetnika je blokirano, dok je nacionalni dug porastao za 365 miliona eura od 2020. godine. To je učinak njihove vlasti! To su njihove greške, koje plaćamo svi mi!", kazali su iz DPS-a.

2. aprila kako poručuju moraju da vrate našu državu na pravi put.

" Zaustavićemo propadanje i krenuti putem dinamičnog razvoja ekonomije. Dosegnućemo evropski standard i evropska primanja - ali na realnim i održivim osnovama", zaključili su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.