Auto kolone krenule ka Podgorici na završnu konvenciju Đukanovića
Foto: Demokratska partija socijalista

Auto kolone krenule ka Podgorici na završnu konvenciju Đukanovića

Završna konvencija predsjedničkog kanidadata DPS-a i predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića održaće se večeras u SC Morača u Podgorici, sa početkom u 19 časova.

Prema Podgorici su krenule auto kolone iz Gusnja, Plava, Pljevalja, Rožaja i Bijelog Polja, saopšteno je iz DPS-a.

“Naša je zemlja 21. maja 2006. za vječnost zaokružena, a 2. aprila je na nama da odbranimo sve one vrijednosti za koje smo se tada zajedno izborili, a koje čine temelj nezavisne, moderne, građanske, evropske Crne Gore! Crna Gora nas treba više nego ikad prije! Zato djelom pokažimo koliko volimo svoju domovinu”, saopšteno je iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.