Novi presjek IJZ: Bez preminulih od posljedica koronavirusa, registrovano 56 slučajeva
Ilustracija

Prijavljen oporavak kod 56 oboljelih

Novi presjek IJZ: Bez preminulih od posljedica koronavirusa, registrovano 56 slučajeva

U Crnoj Gori je, u posljednja 24 sata, registrovano je 56 novih slučajeva koronavirusa, a u tom periodu nije zabilježen nijedan smrtni slučaj povezan sa kovid infekcijom.

Iz Instituta za javno zdravlje (IJZ) saopšteno je da su njihove i druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusa tokom četvrtka završile analizu i dostavile rezultate za 485 uzoraka.

Novootkriveni slučajevi su iz Podgorice 29, Nikšića šest, Berana četiri, Budve i Pljevalja po tri, Bara, Bijelog Polja i Kotora po dvije, i po jedan iz Danilovgrada, Kolašina, Herceg Novog, Mojkovca i sa Cetinja.

Kako je objavljeno na Tviter/Twitter/ nalogu IJZ-a, u protekla 24 sata prijavljen je oporavak 56 pacijenata.

Ukupan broj aktivnih slučajeva u Crnoj Gori iznosi 423.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.