Uznemirujuće slike: Pas ovčar pronađen masakriran pored Vražijeg jezera
Foto: Društvene mreže

Uznemirujuće slike: Pas ovčar pronađen masakriran pored Vražijeg jezera

Jezivu smrt od čovjeka-monstruma dočekao je pas rase Turski Kangal u blizini Vražijeg jezera. Unakaženo tijelo plemenite životinje, ovih dana pronašli su šetači.

Pas ovčar izdahnuo je u mukama. Kako se vidi na veoma uznemirujućim fotografijama, vezan je oko vrata a drugi kraj za stablo drveta. Potom mu je oštrim predmetom prerezan vrat.

Brojni stočari sa ovog područja, kako bi zaštitili svoja stada od napada zvijeri, opredijelili su se za kupovinu ove rase ovčarskog psa, što se pokazalo kao dobar potez.

Čije je bio vlasništvo nagađaju ogorčeni Žabljačani i traže od nadležnih da se otvori istraga. Apeluju i na nevladin sektor da se uključi u rješavanje ovog slučaja koji je uznemirio ljude pod Durmitorom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.