Kaluđerović: Izbor 2. aprila nikad nije bio lakši
Slađana Kaluđerović, Foto: SNP

Kaluđerović: Izbor 2. aprila nikad nije bio lakši

Izbori 2. aprila nikad nijesu bili lakši, jer je pred građanima i građankama Crne Gore jasan izbor – da li žele da se točak istorije vrati unazad ili će naša zemlja krenuti putem prosperiteta i napretka, kazala je Slađana Kaluđerović, članica Predsjedništva Socijalističke narodne partije Crne Gore.

Upitala je da li žele građani da Đukanović i dalje dijeli i svađa Crnu Goru ili žele da Crna Gora krene putem pomirenja i saradnje.

"Da li žele da Đukanović i dalje bude politički kišobran za bujanje organizovanog kriminala i korupcije ili žele da Crna Gora bude bezbjedno mjesto za život svih njenih građana i građanki.

Da li žele da Đukanovićevi kumovi i dalje pustoše Crnu Goru ili žele da Crna Gora bude zemlja jednakih šansi za sve. Da li žele da Đukanović i dalje državni novac prebacuje u privatne džepove ili žele da Crna Gora bude država socijalne pravde. Da li žele da Đukanović i dalje ima najduži staž na vlasti u Evropi ili žele da građani Crne Gore imaju evropski kvalitet života. Odgovor na sva ova pitanja je jasan – bira se između Đukanovića i budućnosti Crne Gore. Zato svi u nedelju izađimo na izbore i poručimo – Milo, dosta je bilo!", zaključila je Kaluđerović

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.