Grupa građana Budva: Podrška Jakovu Milatoviću
Foto: NVO Grupa građana Budva

Grupa građana Budva: Podrška Jakovu Milatoviću

Građani metropole turizma će svoju neustrašivost pokazati drugog aprila kada će podržati Jakova Milatovića budućeg predsjednika Crne Gore, kazala je danas Milica Mitrović predsjednica NVO Grupa građana Budva.

"Epohalna pohara Budve, njenog vrijednog neizgrađenog zemljišta, koju je pratio svojevrstan urbicid prirodnih karakteristika i ljepota budvanske opštine, odigrala se u deceniji u kojoj su vedete DPS-a vedrili i oblačili u opštinskim službama. Namještali tendere, donosili planove, ucrtavali kule i solitere gdje je kome i koliko trebalo, uz naknade dabome, o kojim se danas priča i pripovijeda", saopštila je Mitrović.

Opština je kako navodi u tim godinama bila oštećena, materijalno i urbanistički uništena, dok su akteri tog procesa izašli kao bogati ljudi, vlasnici lanca stanova, vila, hotela i atraktivnih parcela.

"Iza lažnog sjaja ostala je izgubljena Budva, poharom OKG DPS opljačkana, urbanistički uništena, sa praznom kasom  i zato se u javnosti  sve opravdanije mogu čuti predlozi da za propast Budve treba zatražiti obeštećenje od vladajuće Demokratske partije socijalista čiji su kadrovi odgovorni za propast  ovog grada. DPS u ovom gradu je prošlost  što se i pokazalo na poslednjim lokalnim izborima, građani metropole turizma će svoju neustrašivost pokazati i drugog aprila kada će podržati Jakova Milatovića a OKG grupaciju poslati prvo u Spuž a nakon toga i na  smetlište političke istorije", zaključila je Mitrović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.