Predrag Šuković koordinator svih aktivnosti u borbi protiv kriminala

Predrag Šuković koordinator svih aktivnosti u borbi protiv kriminala

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić odlučio je da najbitniji sektor Uprave policije za borbu protiv organizovanog kriminala povjeri šefu Specijalnog policijskog odjeljenja Predragu Šukoviću, objavio je Portal RTCG pozivajući se na nezvanična saznanja u vrhu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Odluka je donijeta jer se smatra da je Šuković jedan od najzaslužnijih za dosadašnje rezultate u borbi protiv organizovanih kriminalnih grupa.

Šuković će, kako navodi Portal RTCG, sa pozicije šefa Specijalnog policijskog odjeljenja koordinisati Sektorom za borbu protiv organizovanog kriminala.

Objašnjava se da će imati poseban zadatak da najvažniji, a ujedno i najkompormitovaniji sektor, dovede u red.

Nakon sjednice Vijeća za nacionanlnu bezbjednost u utorak premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović rekao je da je ministar Adžić dobio odriješene ruke da sredi stanje u policijskoj službi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.