CDT: Državna imovina se ne smije koristiti u izborne svrhe

CDT: Državna imovina se ne smije koristiti u izborne svrhe

Državni i opštinski funkcioneri često koriste državnu imovinu i resurse kako bi ostvarili bolji izborni rezultat, kazali su iz Centra za demokratsku tranziciju.

Kako navode, u svakom izbornom ciklusu imamo na djelu funkcionersku kampanju i partijsko zapošljavanje.

“Državna imovina se ne smije koristiti u izborne svrhe”, poručili su.

Državni i opštinski funkcioneri često koriste državnu imovinu i resurse kako bi ostvarili bolji izborni rezultat! U svakom izbornom ciklusu imamo na djelu funkcionersku kampanju i partijsko zapošljavanje.

Državna imovina se ne smije koristi u izborne svrhe! pic.twitter.com/JpMrjts8a5

— CDT_CrnaGora (@CDT_CrnaGora) March 29, 2023

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.