Bešlin: Izbor 2. aprila jasan - Crna Gora u EU ili njeno utapanje u “rusko-srpski svet”
Milivoj Bešlin

Bešlin: Izbor 2. aprila jasan - Crna Gora u EU ili njeno utapanje u “rusko-srpski svet”

Istoričar Milivoj Bešlin podržao je predsjednika Crne Gore i predsjedničkog kandidata DPS-a Mila Đukanovića na predstojećim izborima zakazanim za 2. april, saopšteno je iz DPS-a.

Bešlin se, u video poruci podrške, osvrnuo na sve uspjehe koje je Crna Gora ostvarila po prvi put u svojoj istoriji u proteklom periodu.

“Prvi put u istoriji Crna Gora jednako ili više razvijena i uspješnija od ostatka regiona. Prvi put u istoriji Crna Gora je ekonomski samoodrživa. Prvi put u istoriji Crna Gora je liberalna i demokratska država sa mirnom smjenom vlasti. Prvi put u istoriji Crna Gora je građanska država sa punom ravnopravnošću svih žitelja”, podsjetio je Bešlin, a potom se nadovezao i upitao ima li nekoga ko misli da je sve to uprkos a ne zahvaljujući onome ko je personifikacija i nosilac ideje obnove njene državnosti.

Zbog svega navedenog, kako je istako u saopštenju, izbor 2. aprila je jasan. 

“Crna Gora u Evropskoj uniji ili njeno utapanje u “rusko-srpski svet”, zaključio je istoričar, Milivoj Bešlin.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.