Draganu Kojoviću zadržavanje do 72 sata

Draganu Kojoviću zadržavanje do 72 sata

Policijskom službeniku Kriminalističko-obavještajne analitike Uprave policije u Bijelom Polju Draganu Kojoviću određeno je zadržavanje do 72 sata zbog opasnosti od bjekstva, kao i mogućeg uticaja na postupak istrage uništavanjem dokaza, potvrdio je njegov advokat Damir Lekić.

Državni tužilac i portparol Specijalnog državnog tužilaštva Vukas Radonjić saopštio je ranije danas da je Kojović uhapšen zajedno sa M.G. i D.P. uhapšen zbog sumnje da je postao pripadnik kriminalne organizacije.

Lekić je rekao da je njegov branjenik pred specijalnom tužiteljkom negirao sumnje SDT-a ali da je zbog lošeg psihofizičkog stanja odlučio da iskoristi svoje zakonsko pravo i da se brani ćutanjem.

“Navodi krivične prijave su neosnovani. Ne postoje dokazi, a neki koji se nalaze u spisima su pribavljeni protivno zakonu”, kazao je advokat Lekić pojašnjavajući da ne može otkriti više detalja o ovom slučaju obzirom da je na predmet stavljena oznaka tajnosti.

Specijalno tužilaštvo je najavilo da će za Kojovića predložiti određivanje pritvora.

Izvor:CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.