Crna Gora na svom terenu poražena od Srbije

Crna Gora na svom terenu poražena od Srbije

Spektakularna atmosfera pod Goricom i hrabra Crna Gora koja nije zaslužila da izgubi, naročito ne sa dva gola razlike - Srbija slavila na individualni kvalitet Dušana Vlahovića, koji je pogađao u 78. i 96. minutu (0:2)

Dugo je četa Miodraga Radulovića držala u šahu favorita, 70 minuta je bila opasnija, konkretnija, hrabrija.

Dominacija Srbije bila je jalova sve do finiša, nekoliko puta su "sokoli" mogli da povedu, najbliži golu bili su u 56. minutu kada je udarac Stevana Jovetiće fenomenalno odbranio srpski golman Sergej Milinković-Savić.

Imao je Jovetić nekoliko minuta prije toga takođe veliku šansu, kada je mogao da doda Krstoviću, imao je i na početku utakmice kada je pokušao da lobuje Milinković-Savića.

Za sjajnu partiju kapiten crnogorske reprezentacije nagrađen je ovacijama kada je izlazio iz igre, u 70. minutu.

Ostalo je još 20, u kojima je Srbija imala ono što Crna Gora nije - individualni kvalitet, svježinu, preciznost.

Fudbaler koji je ušao sa klupe, Juventusova zvijezda, Dušan Vlahović, pogodio je 12 minuta prije kraja iz prvog šuta u okvir gola, u akciji kojoj je možda prethodio faul nad Vešovićem.

To je ta razlika, u individualcima, koja u fudbalu nekad presudi, nekada ne, a Stefan Savić i drugovi večeras nisu bili nagrađeni za sjajnu partiju protiv selekcije koja po kvalitetu pripada vrhu evropskog fudbala.

Naročito Crna Gora nije zasužila da primi drugi gol, 0:2 je baš nepravedno - i opet je pogodio Vlahović, u posljednjim sekundama.

 

Izvor: Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.