Rok za dostavljanje izvještaja o sprovođenju plana integriteta ističe 15. aprila

Rok za dostavljanje izvještaja o sprovođenju plana integriteta ističe 15. aprila

Agencija za sprječavanje korupcije (ASK) podsjeća organe vlasti da su, u skladu sa Zakonom o sprječavanju korupcije, u obavezi da do 15. aprila 2023. godine dostave izvještaj o sprovođenju plana integriteta za 2022. godinu.

- Izvještaj se dostavlja u elektronskoj formi, putem veb aplikacije, kojoj se može pristupiti na linku, kao i u štampanoj formi, slanjem na adresu Kralja Nikole 27/V, Podgorica - dodali su iz ASK-a.

Oni su ukazali na to da su Zakonom o sprječavanje korupcije predviđene prekršajne kazne za nedostavljanje izvještaja o sprovođenju plana integriteta u zakonom predviđenom roku.

- Posvećena zaštiti javnog interesa, Agencija za sprječavanje korupcije stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije i eventualne nedoumice - zaključili su u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.