Nikola Đurašković: Grube neistine onih kojima smetaju naši rezultati

Nikola Đurašković: Grube neistine onih kojima smetaju naši rezultati

„Zbog zlonamjernih i neistinitih spekulacija koje se tiču radova na rekonstrukciji dijela Ulice IV Proleterske brigade, želim da saopštim da je izvođač radova dobijenih na tenderu firma Avio Petrol d.o.o. iz Podgorice, kazao je Nikola Đurašković.

Kompanija Carinvest nije učestvovala u predmetnoj javnoj nabavci kao izvođač radova, niti je podnosilac zajedničke ponude, niti je podugovarač radova. Pravo izvođača, Avio Petrola, je da, nezavisno od Prijestonice, anagažuje drugo pravno lice za obavljanje poslova, u ovom slučaju afaltiranja, kazao je on.

Uzimajući u obzir navedeno, gradska uprava Prijestonice Cetinje nema nikakav aranžman u ovom poslu sa bilo kim osim sa Avio petrolom, niti je u našoj nadležnosti da utičemo na to sa kim će privatno ponuđač sarađivati i koje će privatne firme angažovati da bi realizovali određeni posao, u ovom slučaju kod koga će nabaviti asfalt.

Jasno je odakle dolaze ove neistine, iz razloga što se i u mandatu prošle gradske uprave, a nakon 5. septembra, događalo da kompanija Carinvest asfaltira na Cetinju, a da o tome niko ne napiše ni riječ.
Naši rezultati nekome smetaju, a jasno je i kome.“, zaključuje gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.