Krstović: Važan meč za nas, Srbija je odlična reprezentacija
(foto: FSCG)

Krstović: Važan meč za nas, Srbija je odlična reprezentacija

Jedan od junaka pobjede u Bugarskoj, Nikola Krstović, strijelac jedinog gola za Crnu Goru u tom meču, svjestan je važnosti sjutrašnjeg meča sa Srbijom.

"Veoma važan meč za sve nas, vidjeli ste koliko smo bili srećni poslije pobjede koju je i Savić sa gol linije odbranio. Što se tiče mog gola, skinuo sam teret sa leđa, napokon je došao taj prvijenac u dresu reprezentacije što je za mene veliki momenat u karijeri. Sad će biti mnogo lakše da se igra.  Jeste, lopta je ušla na način kako je ušla, ali sreća prati hrabre, pa se tako dogodio i taj gol. Mnogo sam srećan, ali idemo dalje, to je već iza nas" kazao je Krstović za Sportal.

Za selekciju Srbije, kaže, ima samo lijepe riječi.

"Šta reći za ekipu koja je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo završila bez poraza i to prva u grupi sa moćnim Portugalom. Igrali su Mundijal, radi se o fantastičnoj reprezentaciji koja može da igra sa svim timovima podjednako. Imam stvarno lijepe riječi o srpskoj reprezentaciji" istakao je Krstović.

Krstović će i sjutra najverovatnije biti među prvih 11 selektora Miodraga Raduovića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.