Bogdanović: Pobijediće Milo Đukanović da bi pobijedila Crna Gora

“Za multietničku Crnu Goru, članicu EU u bliskoj budućnosti”

Bogdanović: Pobijediće Milo Đukanović da bi pobijedila Crna Gora

Pobijediće Milo Đukanović, da bi pobijedila Crna Gora, kazao je generalni sekretar DPS-a, Aleksandar Bogdanović.

“Tačno je sedam dana ostalo do nove velike pobjede evropske i građanske Crne Gore. To će biti najbolji odgovor svima koji udaraju u njene temelje. Na biralištima će građani podržati svoju državu i viziju koja garantuje njen evropski put na kom su je zaustavili “oslobodioci“ i njihovi mentori 2020. godine”, poručio je Bogdanović.

Za razliku od onih koji su uvijek protiv nečega ili nekoga, jer su, ocjenjuje Bogdanović, protiv sopstvene zemlje, većina će i u nedjelju biti – za.

“Za multietničku Crnu Goru, članicu EU u bliskoj budućnosti”, naglasio je.

Prema njegovim riječima, nakon sve učestalijih nastupa onih koji vode hajku protiv časne crnogorske dijaspore, na krilima podrške Šešelja, Rakovića i ostale šovinističke elite, dobro je, ističe Bogdanović, da primjećujemo da i u njihovim redovima ima onih koji se od toga distanciraju.

“Primjetno je da Milojka Spajića nema na posljednjim skupovima Milatovića, a dobri poznavaoci prilika u vrhu Evropa sad osnovano tvrde da se lideru tog pokreta ne sviđa ni podrška DF-a, a kamoli Šešelja i Rakovića, shvatajući koliko je njegov zamjenik duboko i nepovratno zagazio u nacionalističke vode”, kazao je generalni sekretar DPS-a.

Nećemo im, kaže, stajati na muku.

“A birači će im za sedam dana reći sve – pobijediće Milo Đukanović, da bi pobijedila Crna Gora”, zaključuje Bogdanović.

Izvor:CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.