Đurović: Crna Gora mora povećati broj lica koji će pomagati oboljelima od epilepsije

Đurović: Crna Gora mora povećati broj lica koji će pomagati oboljelima od epilepsije

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović je saopštila da država mora raditi na jačanju kapaciteta, odnosno povećanju broja stručnih lica koja će pružati adekvatnu pomoć oboljelima od epilepsije.

Đurović je to poručila na svom Tviteru povodom Svjetskog ljubičastog dana, odnosno Dana svjesnosti o epilepsiji.

"Šaljem poruku podrške i ohrabrenja svim osobama u Crnoj Gori koje se bore sa ovim poremećajem", kazala je Đurović.

"Epilepsija više ne smije biti tema o kojoj se ne priča, a društvo u cjelini mora prihvatiti osobe sa epilepsijom kao ravnopravne članove zajednice", zaključila je Đurović.

Na "Svjetski ljubičasti dan", odnosno Dan svjesnosti o epilepsiji, šaljem poruku podrške i ohrabrenja svim osobama u Crnoj Gori koje se bore sa ovim poremećajem. pic.twitter.com/0LhQc8vuiY

— Danijela Đurović (@DanijelaDjurov2) March 26, 2023

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.