Popović: Milatović duguje mnoge odgovore o sumnjivim poslovima koje je radio u Krivokapićevoj vladi

Popović: Milatović duguje mnoge odgovore o sumnjivim poslovima koje je radio u Krivokapićevoj vladi

Predsjednički kandidat Pokreta "Evropa sad" Jakov Milatović, koji sebe vidi kao čovjeka budućnosti, a ima veoma ružnu prošlost ministrovanja u Vladi Zdravka Krivokapića duguje javnosti mnoge odgovore o veoma sumnjivim poslovima koje je radio u toj vladi, kazala je seretarka Savjeta mladih Demokratske partije socijalista (DPS) Marija Popović.

Popović je rekla da građani ni danas ne znaju kako je kompanija Fideliti konsalting, koja je imala samo dva zaposlena, a godinama poslovala sa minusom i samo jednim zaposlenim, pobijedila na javnom pozivu “Jačanje kapaciteta Ministarstva ekonomskog razvoja” – milionskom projektu koji su finansirali Vlada Crne Gore i EBRD.

Ona se nadovezala na saopšteno i upitala da li zato što su Milatović i Miloš Vuković, direktor i vlasnik Fidelitija, prijatelji?

Prema njenim riječima nakon što je dobio ovaj projekat, Vuković je zauzvrat hvalio poteze Vlade Zdravka Krivokapića, i resora Jakova Milatovića i Milojka Spajića.

- Ovo je smo jedan leš iz ministarskog ormara Jakova Milatovića, a narednih dana ispadaće samo novi… - zaključila je Marija Popović.

Milatović ugasio Montenegro Airlines, a zaposlene ostavio bez hljeba

Jakov Milatović se, kažu, "preporučuje time što je od najljepše plaže u Crnoj Gori napravio vašarište". 

"Jakov se preporučuje time što je ugrozio egzistencije stotina porodica tako što je otjerao Aman iz Crne Gore. Jakov se preporučuje time što je ugasio Montenegro Airlines, a zaposlene ostavio bez hljeba. Jakov se preporučuje time što je iz Var sobe, uz zakusku, učestvovao u komandovanju napada na Cetinje. Jakov se preporučuje time što je bio dio vlade koja je bila nesposobna da se bori protiv epidemije, i iza sebe ostavila nekoliko hiljada mrtvih", stoji u saopštenju.

Milatović, dodaju, "ima takvu prošlost da bi je se svako sem njega postidio".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.