Dijaspora jasno poručuje: Niko nas neće zastrašiti, dolazimo 2. aprila da podržimo evropsku Crnu Goru

Dijaspora jasno poručuje: Niko nas neće zastrašiti, dolazimo 2. aprila da podržimo evropsku Crnu Goru

Povodom pokušaja da se dijaspora obeshrabri da dođe na glasanje 2. aprila, redakciji Antene M stigle su poruke koje su državljanima Crne Gore uputili članovi eMDe Alijanse.

Poručuju da ih niko neće spriječiti u tome da dođu i ostvare biračko pravo, koje jedino ostvaruju u Crnoj Gori, pa čak, kako kažu, ni provokatori na društvenim mrežama.

Kako navode, žele da dođu da podrže našu državu kako bi nastavila svoj put ka EU, jer kako smatraju u posljednje dvije i po godine na tom planu nije urađeno.

Jasni su da njihov dolazak niko neće spriječiti, te da ih ne mogu zastrašiti.

Fikret Canović kaže da žele da dođu da pomognu Crnoj Gori.

"Mi nijesmo državljani Njemačke, mi smo samo državljani Crne Gore i imamo pravo glasa samo u Crnoj Gori. Mi dolazimo svi na izbore 2. aprila punim srcem i dušom da podržimo našu jedinu Crnu Goru", kazao je Canović.

Dejan Radulović kaže da imaju samo jedan pasoš i jedno biračko pravo.

Murat Julević iz eMDe Alijanse poziva dijasporu da 2. aprila dođu u Crnu Goru i daju glas domovini.

I Rašo Adrović poziva sve crnogorske državljane u dijaspori i koji imaju jedino pasoš Crne Gore da dođu i glasaju 2. aprila.

"Niko nas neće zastrašiti da dođemo u svoju državu da glasamo. Vječna je Crna Gora", kaže on.

Braho Sijarić iz Bijelog Polja, koji živi i radi u Njemačkoj, a državljanin je Crne Gore apeluje na dijasporu da podrže evropski put Crne Gore.

"Jer smo svi svjedoci da posljednje dvije i po godine skoro ništa nije urađeno na tom putu, već je i nazadovano", poručuje Sijarić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.