Ispred "Morače" redovi za karte za utakmicu sa Srbijom

Prodaja ulaznica za utakmicu drugog kola grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, između Crne Gore i Srbije, počela je jutros, u 10 sati, na šalterima SC "Morača". Fotoreporter Pobjede zabilježio je veliki broj građana koji su poranili i strpljivo čekaju u redu da dođu do svoje karte.

Kako su kazali iz Fudbalskog saveza, ulaznice će se prodavati danas i nedjelju od 10 do 17 sati, a na dan utakmice (ponedjeljak) od 10 sati pa do početka meča. 

Jedna osoba može kupiti maksimalno tri ulaznice.

Ulaznice se prodaju po sljedećim cijenama:

- tribine SJEVER/JUG - 5 eura

- tribina ISTOK - sektori A, B, E i F – 10 eura

- tribina ISTOK - sektori C i D - 12.00 eura

- tribina ZAPAD - sektori A i F - 12.00 eura

- tribina ZAPAD - sektori B i E - 15 eura

- tribina ZAPAD - sektori C i D - 20 eura

Utakmica između Crne Gore i Srbije igra se 27. marta, sa početkom u 20:45 sati.

U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, pri kupovini ulaznica obavezan je lični dokument na uvid (lična karta ili pasoš) za svako lice za koje se kupuje ulaznica.

Prodaja ulaznica osobama mlađim od 16 godina nije moguća, kao ni njihov ulazak na stadion bez prisustva punoljetne osobe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.