Savić: Moja odbrana je nagrada za cijeli tim
Stefan Savić

Savić: Moja odbrana je nagrada za cijeli tim

U finišu prvog poluvremena bio je blizu da postigne pogodak, golman Bugarske Naumov je ipak sjajno reagovao, a u drugom dijelu, u posljednjem minutu regularnog toka meča, odličnom reakcijom u odbrani sačuvao je pobjedu na Ludogorec areni – Stefan Savić, uz strijelca Nikolu Krstović, junak je velike pobjede Crne Gore na startu kvalifikacija za EURO 2024.

"Velika pobjeda za nas. Znali smo da je na neki način prva utakmica ključna i koliko je bitno da počnemo trijumfom. Uvijek je bitno da se dobro počne, prezadovoljni smo”, rekao je Savić.

Osvrnuo se na svoju partiju.

“Srećan sam zbog sebe i prije svega ekipe. Nisam imao sreće da postignem pogodak, ali na kraju sam odbranio taj šut, što mi je draže nego da sam se upisao u strijelce. To je bila prava nagrada”, istakao je defanzivac Atletiko Madrida.

Već u ponedjeljak uveče “hrabri sokoli” igraju protiv Srbije, jednog od glavnih konkurenata za visok plasman u grupi G.

“Dobro je kada u drugo kolo ulazite sa tri boda, jer niko na ovom terenu neće lako slaviti. Sada nam ostaje nekoliko dana da se osvježimo i spremimo za duel sa Srbijom”, poručio je Savić.

Izvor:CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.