DPS: I Milatović bi da prevari proevropske birače

“Čudna neka matematika”

DPS: I Milatović bi da prevari proevropske birače

Zamjenik kandidata za predsjednika pokreta „Evropa sad“ Jakov Milatović širi najobičnije neistine kada tvrdi da će ga 2. aprila podržati aktuelna većina čiji je procenat podigao čak na 60 odsto. Čudna neka matematika, kad se zna da tri kandidata te većine u prvom krugu nijesu dobila ni 30%, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

Milatović, kako navode, pokušava da ponovi ono što je jednom pošlo za rukom Dritanu Abazoviću.

"Da prevari proevropski orijentisane birače i da ih utopi u ultradesničarsku i nacionalističku koaliciju. Iako su prije prvog kruga njegov šef, nesuđeni kandidat, a kasnije i on, glatko odbili ponudu Demokrata, a u TV sučeljavanju i ponudu Mandića da jedni druge podrže u drugom krugu, on se sad, kad vidi da sigurno gubi, odjednom osjeća dijelom te većine. Zaboravlja da je ta prevara pročitana, i da Abazović i njegova URA već polako odlaze u istoriju", kažu u saopštenju.

Ta, kako ističu, nečasna rabota nije mu pomogla da se održi na vlasti, pa, dodaju, sličan naum neće pomoći ni Milatoviću da dođe na vlast. 

"Kasno se Milatović sjetio i da se ulaguje dijaspori, koja ni njemu, ni ostalim Zdravkovim apostolima neće zaboraviti pokušaj da im ukinu pravo glasa u domovini. Kao ni činjenicu da su upravo građanske i evropske stranke, predvođene Demokratskom partijom socijalista, zajedno s ljudima iz dijaspore spriječili to pravno nasilje", ističu. 

Znao je Spajić da Milatović nema šanse na predsjedničkim izborima, pa ga je, kažu, elegantno gurnuo da izgubi.

"I istovremeno da ga spriječi da postane gradonačelnik Podgorice. Predsjednik Đukanović je u prvom krugu kao opozicioni kandidat osvojio najviše glasova čak u 15 opština, a 2. aprila će osvojiti novi mandat i nastaviti da vodi Crnu Goru sigurnim evropskim putem", zaključuju u saopštenju. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.