Đukanović: Od dijaspore i manjina očekujem najmanje 40 hiljada novih glasova
Milo Đukanović

Đukanović: Od dijaspore i manjina očekujem najmanje 40 hiljada novih glasova

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović kazao je da će pobijediti u drugom krugu izbora i da od dijaspore i manjina očekuje najmanje 40 hiljada novih glasova.

Na pitanje da prokomentariše ocjene protivkandidata Jakova Milatovića da će Đukanović u drugom krugu dobiti manje od 100 hiljada glasova, predsjednčki kandidata DPS kazao je da su to neutemeljeni navodi i optimizam bez pokrića.

Upitan koliko glasova očekuje od dijaspora i manjine, Đukanović je kazao da ima veliki rezrvoar podrške.

"Sigurno ne ispod 40 hiljada glasova. Pričamo o ljudima koji su u biračkom spisku", rekao je Đukanović.

On je kazao da je odlučnim otporom opozicije spriječeno uklanjanje dijaspore iz biračkog spiska.

Kako je kazao, cilj je pobjeda i to očekuje.

"Očekivanje od izbora je da pobijedim", istakao je Đukanović.

 

Izvor: RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.