Ratni zločinac Vojislav Šešelj podržao Jakova Milatovića u trci za predsjednika Crne Gore

Ratni zločinac Vojislav Šešelj podržao Jakova Milatovića u trci za predsjednika Crne Gore

Ratni zločinac i predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, govoreći o predsjedničkim izborima u Crnoj Gori, rekao je da je sada najvažnija podrška kandidatu Jakovu Milatoviću da postane predsjednik Crne Gore.

"Sad je najvažnije da mi iz Srbije verbalno podržimo da svi glasaju za Milatovića na predsjedničkim izborima, da se riješi problem Đukanovića, a onda da se u nekoj normalnijom, tolerantnijoj atmosferi održe parlamentarni izbori i da se održi jedan pošten popis stanovništva", kazao je Šešelj gostujući na TV Happy. 

Jakov Milatović je Šešeljev kandidat na predśedničkim izborima u Crnoj Gori.
Jesmo li iznenađeni? pic.twitter.com/DB5cP4JjTJ

— Aleksandra Vuković (@AVposlanica) March 22, 2023


Reagovala je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandra Vuković koja je kazala da je Jakov Milatović Šešeljev kandidat na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori.

"Jesmo li iznenađeni?", upitala je Vuković na Tviteru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.