Jovetić: Očekujem težak meč, ali spremni smo za to

Jovetić: Očekujem težak meč, ali spremni smo za to

Kapiten reprezentacije Crne Gore Stevan Jovetić pripreme je stigao u dobrom raspoloženju i nakon gola koji je postigao u dresu Herte u Bundesligi. Na zvaničnoj konferenciji za novinare u Razgradu, Jovetić je rekao da zna dosta o sjutrašnjem rivalu i da zna šta njega i saigrače čeka na stadionu Ludogoreca.

Znamo dosta o Bugarima, ne igramo prvi put sa njima. U drugačijem su sastavu nego ranije, ali u svakom slučaju imam pozitivno mišljenje o njima. Podmladili su tim, imaju novog selektora i dobre rezultate sa njim na posljednja četiri meča. Očekujem tešku utakmicu, ali spremni smo za to – istakao je Stevan Jovetić.

Govoreći o rivalima u grupi, nekadašnji kapiten Partizana je rekao da Srbiji pripada uloga favorita, ali da se crveni neće predate do samog kraja.

Grupa nije preatraktivna, ali je teška. Svaka selekcija je dobra, ali mislim da Srbija ima nešto više od svih i da su favoriti. Ali, daćemo sve od sebe da pomrsimo račune.

Jovetić je do sada dva puta dao gol Bugarima i to u dva prva meča, jednom pod Goricom, a jednom u Sofiji. Potajno se navijači nadaju da bi i sjutra to mogao da uradi, posebno nakon činjenice da se trenutno nalazi u dobroj formi.

Osjećam se odlično. U dogovoru sa selektorom napravili smo plan kako da u ovom trenutku najviše doprinesem reprezentaciji.

Na pitanje da li su ove kvalifikacije možda i poslednja prilika za njega da sa reprezentacijom ode na jedno veliko takmičenje, Jovetić je odgovorio:

Ne razmišljam o tome. Ne bih volio da mi budu zadnje kvalifikacije, ne treba da stvaramo što veći pritisak. Idemo korak ko korak, nadam se da to biti recept za uspjeh i da će dati rezultat  poručio je na kraju Stevan Jovetić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.