Johanson čestitala Adžiću i ohrabrila nastavak borbe protiv kriminala

Johanson čestitala Adžiću i ohrabrila nastavak borbe protiv kriminala

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić sastao se danas u Briselu sa komesarkom Evropske unije za unutrašnje poslove Ilvom Johanson, saopšteno je iz MUP-a.

Sastanak je, kako se navodi, bio prilika da Adžić informiše komesarku Johanson o najnovijim aktivnostima Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odjeljenja, koje su rezultat intenzivne saradnje sa EUROPOL-om.

Tom prilikom Adžić je naglasio da Crna Gora polako ali sigurno postaje država u kojoj je zakon jednak za sve, te da država neće tolerisati kriminal kako unutar, tako i van institucija- ističe se u saopštenju.

Johanson je istakla da su nadležni organi pokazali svoju odlučnost i čestitala ministru i Vladi Crne Gore na najnovijim akcijama ali i sveukupnim aktivnostima koje nedvosmisleno pokazuju jasnu namjeru da država stane na kraj organizovanom kriminalu.

 Takođe, Adžić je istakao da će Crna Gora uložiti dodatne napore u cilju usklađivanja vizne politike u skladu sa onim što su standardi i očekivanja Evropske unije- zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.